Zzzz

Är riktigt trött idag. Iallafall nu.
Jag har ridit på Lillan i skogen och med Evert i ridhuset. Det gick bra med båda. Evert joggade jag bara runt lite. Lillan red jag ju ut med mamma som red Brava och på ett ställe så visste Lillan att vi brukar galoppera och då började hon bocka jättemycket. Min lilla bus ponni.

Godnatt!


Godnatt!!

Vi var och åkte skridskor med klassen idag. Det var inte så roligt men vi fick iallafall sluta en halv timme tidigare och det är ju bra. När jag kom hem så red jag ut på Evert. Sen åkte jag till Kungsbacka ridklubb och hämtade min klubbjacka. Det är norra halland som sponsrar oss med jackorna så dom var där och fotade också. Det är ju redan första omgången i eliten i helgen och då ska jag och Lillan vara där och hoppa. Det är i Billdal. På söndagen hoppar jag en LB där med Ambra.
Hoppträningen gick jättebra med Brava. Hon hoppade grymt idag. Det märks att hon blivit lydigare för nu kan man korta och länga henne snabbt så det inte tar sju varv att byta tempo.
Ambra gick det sådär med. I början så provade jag ett nytt bett men det kändes inte bra så jag bytte tillbaka igen. Sen så hoppade vi lite högre och då kändes det som om hon bara drog framåt och jag bara drog bakåt. Men sista rundan då kändes allt som vanligt igen.


Hej

Nu är jag hemma. Jag har varit på en kurs om hur man ska tänka och hur man lär sig bäst och så. Det var ganska kul faktiskt.
Idag när jag red då red jag Brava och Ambra. Brava var fin fast hon var väldigt pigg. Ambra var pigg som vanligt men idag provade jag ett sånt blått gummibett som jag har fast idag hade jag ett sånt pesoabett. Hon gick lite bättre på det för hon lyssnade bättre. Jag ska prova det imorgon när jag hoppar. För imorgon ska jag hoppa för Amanda med både Ambra och Brava. Lillan ska jag också rida imorgon för hon vilade idag.


Godnatt!!

/Mirre


Godnatt!!

/Mirre


Mässan!!

Jag var på Gbg horse show på torsdagen hela dagen och halva lördagen. På söndagen var jag bara på mässan.
Jag köpte ganska mycket men jag ska försöka få med allt nu!

Ridstövlar
Hästgodis
4 schabrak 3 eskadron och 1 anna scarpati
Spooks väst
Eskadron innetäcke till Lillan
2 par kingsland strumpor
2 flaskor pälsglans

Sen fick jag en kingsland keps av Saga, två glitter grimmor av Hanna och Vilma och sen fick jag ett par örhängen an Anna.


Fick inte med allt på bild!


Sorry...

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fulltupp.
Igår så började det med att vi fick åka in i ett garage och lasta ut ponnisarna och veterinärbesikta dom. Sen fick vi göra ordning våran ponny och skritta runt där inne tills vi var inne på framhoppningen. På vägen dit var Lillan galen hon visste nog vad som väntade men där inne skötte hon sig bra och lyssnade finfint. Kl 11 fick vi gå banan och sen var det snart min tur för jag hade start nr 2
När jag stog och kollade på Angelica Augustsson som var för ekipage så såg jag att det var Rolf-Göran Bengtsson som var domare. Det blev ju inte lite mindre nervöst då direkt.
Jag och Lillan fick till en ganska bra runda hon var lugn och lysande på mig. Det slutade med att vi kom på en tredje plats. Jag lede till de 2 sista! Jag fick 60p av Roffe och 63p av Sylve Söderstrand.
På prisutdelningen var Lillan vild fast hon var inte vildast.
Efter allt fick ponnyerna åka hem och vi pratade och åt sen fick vi göra vad vi ville!


Älskar dig min vilda ponny!! :) <3


:)

Är hemma nu efter en intervju med Jessica almenäs i Scandinavium. Vi fick prata lite om oss själva!
Efter det fick vi gå ner och kolla när alla red sina hästar. Där nere var bla Angelica augustsson och Roffe!

Här är några bilder jag tog!


;)

Nu har jag varit och klippt mig. Det blev ganska kort men det blev skönt så.
Imorgon ska alla som gick vidare till Scandinavium intervjuas av Jessica Almenäs. Det kommer bli jätte pinsamt för det ska visas på den skärmen i taket. Förstår ni var jag menar??
Men när jag hade klippt mig så hopptränade jag Ambra för Amanda det gick jättebra och Ambra hoppade hur bra som helst. Vi hoppade mest låga hinder och studs och så.


Klippning!!

Sitter och väntar på att jag ska klippa mig...


GP-ponnyn!!!:)

Lillan är underbar! I förklassen rev hon ett men hon kändes grymt fin. I semifinalen var hon väldigt pigg och vi fick till en helt okej runda och det slutade med att vi kom delad tvåa. Är jätte nöjd och Lillan är en ängel. Kom nu precis hem från en ridtur i scandinavium. Det var tredje ridpasset idag och hon var fortfarande lika pigg. Jag älskar dig Wara Sweet Girl!!! <3


GP-ponnyn!!

Lillan står knoppad i sin box med mysiga täcken. Hoppas hon är nöjd och glad och att hon presterar bra imorgon.

Nu ska jag sova så jag är pigg och glad imorgon. Natti natti!!!


Hatar regn...

Fan på vädret. Det spöregnar och är kallt.
Nu ska jag iallafall gå ut och fixa ordning Lillan och göra henne fin för imorgon gäller det.


Gris

Gokväll på er allihopa!
Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag haft iallafall. Jag har ridit på Ambra och Lillan. Ambra red jag i skogen med Saga som red Evert. Vi hoppade lite i skogen och Ambra bockade och då åkte jag fram lite och slog i handen i Ambras hals så mitt lillfinger är svullet och gör jätteont.
Men iallafall så tränade jag sen dressyr på Lillan för Charlotte. Det gick jättebra och Lillan kändes väldigt fin.


Skype!

Skype är väldigt bra för man kan prata med varandra hur länge som helst och det kostar inget!
Nu sitter jag iallafall och pratar med Ackie på Skype och äter frukost.


:)

Nu ska jag rida på Brava!


Onsdag!!

Idag har jag ridit 5 hästar. Ambra, Naomi, Brava, Evert och Lillan. Jag hoppade alla utan Ambra för hon hoppade ju igår. Det gick jätte bra. Lillan tränade jag för Lennart. Det gick ganska bra inte sådär super duper bra men helt okej.
Igår när jag hoppade Ambra däremot så gick det super duper bra!

Nu ska jag sova.
Godnatt!


Träning !

Sitter hos Becka och set på TV. Vi ska snart åka hem till mej. Jag ska träna för Amanda med Ambra idag:)

Jag längtar verkligen till alla tävlingar börjar. Det känns som hästarna är i toppen form!


Är hos Becka!

Sitter och ser på familjen annorlunda med Becka.

Idag har vi tsm mockat 9 boxar, ridit 6 hästar och gjort allt annat man måste göra åt hästarna.

Förut när vi var vid affären så satt jag utanför med Stina, Beckas hund. Då kom hon som jobbade i affären och sa att jag kunde ta med Stina in i affären och så skulle hon bära upp henne. Då skällde Stina jätte mycket på henne så hon backade och sprang in i affären. Efter en stund så gick hon i affären fram till fönstret och typ klappade stina genom fönstret och då skällde stina igen och blev jätte arg.


:)

Idag är all 4 ridna. Alla var jätte fina idag. Brava hoppade jag barbacka i skogen och det var jätteroligt tyckte både jag och Brava :)
Tidigt imorgon åker jag och mamma till Borås och kollar på tävlingarna. Sen på kvällen sover Becka hos mig.

Åh vad jag längtar till GP-ponnyn. Det känns som Lillan är i topp form.


Hej hopp!

Idag hade vi nationella prov och det gick bra hoppas jag.
När jag kom hem red jag ut på Lillan.
Sen var det dags för träning för Ted med Brava. Det var väldigt mycket markarbete innan vi började hoppa. Det gick bra och i sluter hoppade jag en 110cm bana och hon hoppade awesome!!
Det dåliga med träningen var att jag frös så mycket om fötterna att jag inte kunde gå och sen så värmde jag upp dom i ett fot bad och då gjorde det jätte ont i fötterna.


:)

Idag har alla 4 blivit ridna. Lillan red jag i ridhuset och det gick mycket bättre än vad det brukar men jag tror det var för att jag red dressyr träning igår. På slutet hoppade jag en oxer på 115cm. Hon hoppade jättebra.
Ambra red jag i skritt på galoppbanan.
Brava red jag barbacka i ridhuset och hon var riktigt fin.
Naomi red jag först på galoppbanan och sen hoppade jag henne lite i ridhuset. Jag hoppade faktiskt 30 cm!
Imorgon ska jag träna för Ted med Brava. Jag har aldrig tränat för honom men jag hoppas det går bra!!
Juste vi har nationellaprov imorgon också.




Nu har startlisterna till GP- ponnyn kommit ut och jag har start nr 13 :)


Hoppning!

Nu har jag hopptränat på Brava och Ambra. Det gick suve+ränt. Speciellt med Ambra. Vi hoppade mest bana idag och på Ambra hoppade jag en 110cm bana. Jag är väldigt trött och ska sova nu så ni får lite bilder på min fotomodell Ambra idag.


Naomi

Idag har jag ridit Lillan och Naomi.
Lillan red jag lite lugnt på galoppbanan och Naomi red jag i ridhuset.
Naomi är en storhäst som vi har fött upp själva. Hon är 5 år nu men hon har ju fått ett föl och för 1 månad sedan fick hon en ganska stor och lång pinne in i strålen.
Så jag är jätte glad att jag red på henne idag utan att hon slängde av mig för hon har också sadeltvång.
Jag skrittade och travade när mamma longgerade mej.



Nu väntar jag på att pizzan ska bli klar!


Träningen!

Har varit och tränat på Lillan hos Lennart. Det gick suveränt. Vi hoppade först lite linjer och små hinder med en bom framför och en bom bakom. Sen hoppade vi en bana lite högre.
Jag har bara ridit Lillan idag.
Det var ganska skönt att bara rida henne idag för att det är jätte kallt ute!


Sanna was hereee

Tjotjena! Tänkte att jag skulle va lite snäll och blogga lite år Clara ! Nu har vi iaf elevenS val, väldigt seriöst å så ja ;)
Hihi, tycker alla borde ta och kolla in min blogg oxå!
http://sannanordkvist.blogg.se/
gullig bild på Clara oxå! ;))


RSS 2.0