Godmorgon!!

Hej hej
Idag när jag kommer hem från skolan ska jag rida Lillan Ambra och Brava. Idag ska mammma åka till Frankrike så jag ska ta hand om alla hästarna i helgen.
Igår tränade jag på Lillan och det gick suveränt. Hon var jätte duktig.
Nu ska jag fixa i ordning mej
Hej då

!

Hej hej!!!
Hemma från skolan nu. Men när man kommer hem måste man göra sina läxor. Så nu blir det att göra NO. Klockan 17.30 och 18.30 ska jag träna på Brava och Missan dom andra får vila och Ambra har tappat en sko.
Imorgon tror jag att jag ska träna på Lillan för Lennart.

Ponnyakuten!!!

Idag har jag inte gjort så mycket men det har varit en väldigt bra dag. Först åkte jag och papppa till kungsmässan och handlade presenter till Matilda som jag sen åkte till för att hon hade kalas.
Sen red jag Ambra och Lillan. Ambra red jag barbacka och det gick sådär jag höll på att ramla av några gånger. Lillan red jag ut och hon var väldigt pigg så det gick sådär. Nu ska jag se ponnyakuten som äntligen har börjat.

Rubrik ska det vara här

Ser på fångarna på fortet men ska snart gå upp och sova. Idag var jag och kolla när Mira hoppade på Daisy 30 0ch 40 cm och dom var jätte duktiga. Sen hoppade jag 50 cm på henne.

Godnatt!!!!

Nu precis nu ska jag gå upp och borstatänderna och sen ska jag sooooooooooooova  jag är jätte trött. Hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon
Natti natti godnatt!!!

.

oh vad skönt att det är fredag.
Nu blir det stallet och rida Lillan sen hämtar pappa mej och jag åker hem till honom. Nu måste jag gå ut så att jag hiner rida innan jag ska åka.

Rubrik

Idag så har jag ridit både Lillan och Ambra och dom var jätte duktiga. Nu sitte jag och ser på robinson men nu är det reklam också ska jag göra matte läxan till imon. Det är väldigt skönt för imorgon är det FREDAG!!!!!!!!! då ska jag åka till pappa men jag ska försöka hinna rida Lillan innan.
Nu ska jag göra läxa så ni får ha det bra!! <3

?

Regn är det värsta som finns. Det hade varit bra om det inte regnade hela tiden. Istället kunde det vara strålande sol. Eller vad tycker ni????
Nu ska jag åka och äta sen blir det hoppträning med Missan och Brava. Ha det bra.


Godmorgon!!

Idag har jag studiedag och då vaknade jag 6.40 så typiskt när man får sova hur länge man vill. Men det är ganska bra för då hinner jag göra mer idag innan dagen tar slut. Ikväll är det träning för Amanda och då ska jag hoppa Brava och Missan. men nu ska jag ut i stallet och rida mina små ponnysar Wara Sweet Girl och Ambra.


Igår...

.. kväll skulle jag ha skrivit men datorn ville inte sätta på sig och då somnade jag. Igår så rakade Elin Ambra och hon blev jätte fin. Men nu ska jag ut och rida men jag vet inte vem eller vilka jag ska rida.

 <3


z

Uppe och klockan är 7.15 på en söndag. Nu ska jag mocka åt mina hästar och kanske skritta på någon av dom. Sen ska jag åka med Saga på tävling. Men ni får ha en bra dag så hörs vi sen.

RESULTAT

Resultatet denna dag blev
Ambra: LBn 4 fel i omhoppningen men hon var jätte fin. LAn det var en A.1.B och det menas att det var först en grundomgång som var på 100 cm sen var det två omhoppningar en på 105 cm och en på 110cm. Ambra var felfri i alla och vi kom trea i DM.

Lillan: Jag hoppande bara LAn och vet ni att då vann jag DM.

JAG TROR ATT JAG VANN FÖR JAG FICK TRÄNA ATT RIDA PÅ ALEXANDRA MELLAN KLASSERNA. TUR ATT DET INTE VAR STILHOPPNING!!!

Hejsan svejsan!!!

Jag är på ett sånt humör att jag vill sitta ensam i mitt rum med en dator och en skål med något gott och det är precis vad jag gör nu. Det är sååååååååå jätte mysigt. Snart ska jag sova för imorgon ska jag tävla mina små söta ponnysar. Men godnatt hörs i morgon /Clara <3

Home alone and sick in bed.

Nu är jag hemma från skolan för vi slutade 12.30 idag. Men jag har väldigt ont i halsen och jag är förkyld. Men nu ska jag äta och sen måste jag ut och rida mina hästar.Imorgon är det tävling med båda och då ska jag hoppa LB och LA med Ambra och LA med Lillan. Ha en bra dag i sol skenet.



/Clara

Fredag!!!!!!!!!!

Tänk att dett äntligen är fredag!!!!!!
Men jag måste till skolan nu Hejdå!!

Tjenare!!!!!!!

Jag har precis duchat och nu ska jag bara göra min tråkiga matte läxa sen ska jag nod sova. Idag så gick det bra när jag red på båda men det gick nog bäst med Ambra för i slutet när jag red på galoppbanan så var hon jätte lugn. Men när jag red fick jag jätte ont i huvudet men det är nog bara för att jag är förkyld. Imorgon ska vi ha älvsåkersskolansdag i skolan och då får jag sluta 12.30 :) Men nu ska jag inte bara sitta här och lata mig jag måste göra min läxa.



Godnatt              

/Clara

!

Nu ska jag äta och sedan ska jag ut och borsta Lillan för idag ska jag träna för Lennart. Men nu måste jag gå Hejdå

Lillan första gången jag tävlade henne!! <3

/Clara

HEJSAN!!!

Idag hade vi friidrott på Tingbergsvallen och det gick inte sådär jätte bra mer än att jag slog mitt rekord i längdhopp. Det sämsta var att vi inte fick hoppa höjdhopp för det var så halt. Men det är höjdhopp och längdhopp som är roligast. Vi klara en timma innan så vi fick sluta 13.30 idag.

När jag kom hem red jag alla tre. Ambra och Lillan red jag ut och Brava skulle jag rida ut men då började det regna så henne red jag i ridhuset och det gick bra. Nu måste jag göra SO läxa som är väldigt tråkigt
Om ni undrar varför jag inte lägger in några nya bilder så är det för att jag inte har några på den här datorn men jag ska fiksa det Godnatt



/Clara

ja nu ska jag sova snart

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon ska vi ha friluftsdag i skolan. Men det gick väldigt bra när jag red idag på båda. Ambra red jag ut och Lillan red jag i ridhuset. Brava fick vila för att det började regna jätte mycket på kvällen och jag vill inte rida i ridhuset på henne idag. Men vi hörs imorgon och godnatt /Clara





ja godnatt då

Nu ligger jag i sängen med datorn och ska snart sova. Det blev att jag red båda. Lillan var jätte fin. Ambra var värkligen jätte pigg och så blir hon så svettig så tygen blir jätte hal och om jag klappar henne så blir min hand också hal. Så jag skulle vilja ha handtag på tygen.

Såna här skulle jag vilja ha till Ambra.

Godnatt/Clara

.

Hej hej
Idag har jag varit och badat i åby men nu ska jag hem till mamma och kanske rida. Men vi hörs ikväll för nu måste jag gå om jag inte ska gå hem./Clara

.

Nu ska vi dra till liseberg. Hoppas det inte regnar. Hörs sen!!! /Clara

Idag...

...är det Fredag den bästa dagen på hela veckan. Okej det lät lite som ni inte visste vad det är för dag men det tror jag att ni vet. Annars så fick ni reda på det nu. Men idag när jag kom hem red jag Ambra sen kom pappa och hämtade mej och nu är jag hos honom. Snart ska Emmy komma som jag inte träffat på jätte länge. Men vi hörs senare. Ha det bra./Clara

Boring!!

Hejsan nu sitter jag här och ser på robinson och gör läxor BLÄ. Men idag red jag Lillan och Ambra och Lillan red jag ut och i ridhuset och ute var hon jätte pigg och i ridhuset gick hon jätte bra. Ambra red jag ut med Rebecka och vi skrittade nästan hela tiden för vi hade så mycket att prata om. Jag ska inte gå och lägga mej nu men jag säger ändå godnatt!!!
Brava <3
/Clara

Hagel

Nu är jag hemma från skolan och det har varit en ganska bra dag fast jag har väldigt ont i huvudet nu. Men när jag kom hem så såg det ut som om att det hade snöat på vissa ställen. Nu ska jag äta och sen ska jag ut i stallet och fixa allt och rida.

Fråga vad du vill!!

Nu får du fråga mej vad du vill och om jag får några frågor så lägger jag ut dom i kväll eller i morgon.
/Clara

-

Hej hej
Nu ska jag till skolan och vi ska ha idrott först på dagen. Idag slutar jag 14.30 som vanligt.
Jag ska försöka att rida alla 3 ponnyerna idag. Så jag hoppas att det inte regnar då som det gör hela tiden för jag vill inte rida i ridhuset.
Igår så klippte jag topparna och sen när vi kom hem så red jag Lillan en sväng. Det blåste jätte mycket så hon var jätte pigg.
/Clara

hej igen

Nu har jag ridit och det gick bra. Jag började att rida Lillan med mamma som red på Ambra men sen bytte vi. Sen tränade jag på Missan och Brava och det gick jätte bra. Nu ska jag gå till min säng och sova god natt!!!
/Clara

Nu..

..är jag hemma och ska äta jag är väldigt hungrig efter en lång tråkig skoldag.
Idag ska jag rida alla tre i ridhuset tror jag att det får bli för nu började det regna. Vet ni att jag gissade rätt jag var faktiskt glad idag med :)
Jag och Putte!! <3

hej då!!!

Nu ska jag till skolan ha en bra dag.
/Clara

Hej hopp

Vet ni att jag ska träna imorgon på Brava för Amanda kl 7 och att jag ska rida Lillan och Ambra innan.
Vet ni att imon ska jag till skolan och i helgen ska jag till liseberg med Emmy.
I dag är jag väldigt glad och det känns som att jag kommer vara det i morgon också. Jag tror att alla som måste träffa mig i morgon hoppas att jag är glad då också.
/Clara

RESULTAT

Nu har jag ätit ridit och nu sitter jag här och ska göra läxorna och prata med Axelina på skype.
Idag red jag bara Brava. Ambra och Lillan fick vila för dom var ju så duktiga i går.

Resultaten
Ambra: I LB+5 så var det en akumulator och vi var felfria och kom 7a.
I LAn så rev vi ett men hon var hur fin som helst.

Lillan: I LAn så var vi felfria men jag red inte så snabbt.
I MSVBn så kom vi fel på fyran och då s red jag fram så hon stannade. Men det var en jätte bra runda annars.
Min fina <3Lillan<3
Min fina <3Ambra<3

Sängen med datan!!!

Nu ligger jag i sängen med datorn och ska snart sova.
Vi ska åka kl 10.00 imon. Det är ju inte jätte tidigt men jag ska göra iårdning lite imon innan vi åker. Det blir väl bra.
Ha det bra och god natt!!!!
/Clara

...

Idag fick jag sova tills jag vakna och det var sååå skönt.
Men iallafall så har jag ridit Missan, Brava, Lillan och Ambra idag och det gick väldigt bra med alla.
Nu har jag fiksat iordning allt till tävlingen imon.
Jag är väldigt hungrig och det bästa är att vi snart ska äta potatisgratäng med kött. :)
Jag vet att det har varit väldigt dålig uppdatering men jag har inte haft tid.

BIO!!

Hej hej!!
Idag gick jag upp 6.10 och sprang 30 min. Sen åkte jag till skolan och hade tråkigt. Vi slutade 14.30 på en FREDAG.
Sen så åkte jag hem och red Ambra ute i skogen. Hon var väldigt lugn.
När jag hade ridit så åkte jag in till Bergakungen och såg på smurfarna i 3D med Alexandra, Emmy och Felicia. Den var bra, ganska rolig och dom var väldigt söta.
Nu ska jag sova så natti natti
/Clara

RSS 2.0