Ambra <3


?

Hiss or diss?


...

Hoppas jag inte ångrar detta..


Äntligen Freeeddaagg!!!

Nu är det äntligen fredag och helg. Denna veckan har känns som om den varit ett år långt. I Onsdags var jag helt säker på att det var torsdag. Men det var det ju tyvärr inte.
Idag har jag ridit Lillan. Först red jag ut och sen red jag i paddocken. Lillan var jättefin idag och väldigt avspänd.
Nu är jag hemma hos pappa och vi har precis ätit mat och så men nu ska jag se på TV. Jag får se vad jag hittar för program.
image descriptionVärldens BÄSTA ponny!! <3
/Clara

Tjenare!!

Nu ska jag åka på träning i Onsala för Lennart. Idag tar jag med mig Ambra dit och hoppas vi ska få lite ordning på henne.
/Clara

Mina hästar!!



Xandim eller Nexis Xandim som han hetter igentligen. Vi köpte honom som hingst när han var 3 år tror jag. Han var inte inriden så vi red in han själva. Jag tävlade som högst LB med honom.



Härman var en shettis som vi hade. Han var en busig liten ponny som absolut inte kunde hoppa. (Jag har ingen bild på honom på denna datorn)



Lilla My ja hon var en speciell liten ponny. Hon kunde hoppa hur högt som helst men hon var lite busig. Jag hoppade som högst LA på henne. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var jätte högt med 90cm.

Poetic Princess (Grynet) Henne hoppade jag LA på. Hon var en liten prinsessa som var snäll och söt som socker. Jag brukar vara och hälsa på henne ibland eftersom vi har bra kontakt med dom som äger henne.
Miss renault (Missan) var väldigt pigg. Vi köpte henne oinriden och ohanterad. Hon hade sadeltvång och sånt också men tillslut gick det att rida på henne.

Erian Faustino (Fasse) han var charmig och världigt söööööt. På honom hoppade jag som högst LC men jag hade inte honom så länge.


Ambra är min lilla känsliga pärla. Hon hoppar som en GUD och är sååååååååååååååååååååååååå häääääääääääääääär söt. När vi köpte henne var hon inte riden mycket alls. Hon hade hoppat några gånger och så men inte mycket mer.

Wara Sweet Girl (Lillan) Vet inte vad jag ska säga om henne mer än att hon är BÄST. När vi köpte henne hade hon hoppat MSVA och SM. Det märks att hon kan det hon gör.

Brava köpte vi för några månader sedan och vi har haft plaseringar på varenda tävling. Hon hoppar väldigt bra och hon känns precis som en storhäst att rida och hon har sina ideer.
image description
Naomi har vi haft hela hennes liv. Hon föddes i en hage och när hon var föl kunde man inte gå nära henne, hon bara sprand iväg. Hon har haft ett föl som ni säkert har hörttalasom. Nu rider jag henne och hon har blivit mycket finare på bara ett litet tag.


Det här var några av de hästar jag har ägt och ridit själv. De som jag har tagit hand om och så men vi har haft några till hästar och vi har några till hästar.
Jag har inte fått hästarna i denna ordningen men det blev så svårt att få det i rätt ordning
/Clara

Ambra

Ambra nu.Ambra när vi köpte henne.
Nu!Innan!

Träningen!

Amanda var här och hade träning idag. Jag hoppade på Sixten och Naomi. Det gick sådär bra på Sixten men jag har ju bara haft han i 2 dagar men med Naomi gick det super duper bra! Vi hoppade kanske en liten bana på 80cm eller 90 cm och hon var jätteduktig.
De andra hästarna fick gå i skritt maskinen.

Nu ska jag sova. Imorgon kommer ett tidinställt inlägg på dagen så håll koll!!

 


Ljungby!!

Vecka 15 ska jag tävla i Ljungby med Lillan och Ambra. Jag ska hoppa La alla dagar med Ambra och La Msv B Msv B med Lillan. Det ska bli jätteroligt att åka dit för jag har aldrig varit där och alla säger att det är bra där.
Vi ska bo på hotell hela helgen men vi kommer nog inte ägna så mycket tid där .


Sixten!

Sixten är en söt liten ponny jag ska ha ett tag. Jag vet inte exakt hur länge det får vi se!


'

Tävlingen idag gick super. Ambra rev ett i omhoppningen men men det är sånt som händer. Idag överhoppade hon sig inte så och jag bakade inte lika mycket. Brava ja vad ska jag säga mer en att hon var GRYM och vi kom tvåa.
När jag kom hem red jag Naomi och hon har blivit såååååååå mycket finare nu känns hon ju till och med som en häst.
Jag red också på..
Det får ni veta i morgon!


Hemma

Nu är vi hemma efter en lååååång dag. Det började kl 2 och då var vi där och kollade på Linus som hoppade en LB felfritt. Sen hoppade jag Lillan i LAn och då var vi felfria och kom på 13 plats. Ambra överhoppade sig jättemycket och sen vågade hon inte hoppa så hon stannade men hon kämpade på bra. I laget som var en LA+5 så hoppade jag Lillan och jag var felfri och det var två till i laget också så vi kom till omhoppning och sen slutade vi på en andra plats och nu leder vi hela alltet och jag var snabbast av alla nollor i omhoppningen!! Stolt!

Idag var Lillan grym men nu taggar vi om till imorgon då jag ska hoppa LB med Ambra och Brava.


Godmorgon!

Är uppe med tuppen.
Idag är det tävling i Kungsbacka med Lillan och Ambra. Först LA med båda och sen kanske laget det beror på hur det går i LA. Fast då hoppar jag Lillan i laget. Sen på söndag hoppar jag Brava en LB och sen ska Ambra kanske hoppa någon klass på söndag.
Men idag ska jag:
•Åka till ridsport
•Bada två hästar
•Packa och putsa allt
• Kanske rida en häst innan
•Åka till tävlingen och tävla som säkert tar hela kvällen. Den börjar 2.
Det låter inte så mycket men det tar sin tid.


Fredag,sol och en tävlings helg framför sig! Det kan inte bli bättre!! :)


Nu..

Är det kanske dags att uppdatera igen. Eller vad säger ni??
Jag har inte haft tid eller ork. När jag kommer hem från skolan är det bara att byta kläder och ut i stallet och rida och sen när jag är klar på kvällen är jag jättetrött och somnar direkt när jag kommer in. Men jag ska försöka att blogga nu eller jag ska inte försöka jag SKA blogga nu!!
Men i dag har det varit en helt vanlig dag jag har ridit och det har gått bra. Fast helt vanlig har inte dagen varit för det har varit SOL!!! Åh vad jag älskar sol!


Hej hej på dej

Idag har jag nästan bara ridit hela dagen. Först på morgonen så släppte vi ut hästarna sen åkte vi och kollade på fölis. Jag red också två hästar där. Det var jättekul och vi var där hela dagen. När jag kom hem skrittade jag ut på Lillan och sen red jag Brava i ridhuset. Hon var jättejättefin. Jag tränade på att hon skulle vara rak och bjuda fram. Det gjorde hon bra.
Nu ska jag se på kontoret! :)


Rida rida en nyckelpiga

Idag har jag bara ridit och gått ut och gått med hundarna och ätit tårta för att mamma har fyllt år. Den var jätte god med jordgubbar på. Mums!
Imorgon ska vi åka och hälsa på fölis. Det ska bli jättekul att få se hur stor han har blivit. Jag får ju också träffa Alexandra :)
Nu ligger jag här i ett litet kryphål och väntar på mitt godis
/Clara


Hej hej !!

Idag är det äntligen fredag. Jag älskar fredagar och helgen.
Idag ska jag rida på Lillan och Ambra. Igår red jag på Ambra och Naomi. På Naomi så hoppade jag lite och då hoppade jag faktiskt 70 cm på två hinder.
Nu måste jag ut och rida och greja så hörs vi sen!!


Godmorgon!

Godmorgon på er. Har ni sovit gott?
Det har jag. Nu väntar jag på att vi ska åka till skolan och jag hoppas jag får vänta ganska länge.

Igår hoppade jag på Naomi och oj så bra det gick. Det var egentligen meningen att jag bara skulle gå över lite bommar och titta lite när dom andra hoppar och så. Det gjorde vi och det gick jätte bra och sen hoppade vi ett hinder. Det var en vattenmatta med vit bom över. Sen hoppade vi lite andra hinder och sist av allt hoppade vi en bana på kanske 50 cm och det var tredje gången hon hoppade med ryttare.Hon var jätte duktig och hoppade suveränt.


Tyska!

Är i skolan nu och har tyska. Vi kollar på en film med sandskulpturer.
Idag ska jag rida. Det är träning för Amanda men jag ska bara hoppa Naomi lite. Nu slutar vi..


Frisk!!!!

Äntligen känner jag mej frisk. Det ska ni veta att det är skönt. Men igår så kände jag mej bättre så jag tog mej ut och red ut en sväng på Brava. Jag orkade inte ridalätt så jag skritta och galoppera bara. Jag tror mamma tömkörde Ambra. När jag hade ridit så åkte jag till pappa och åt tacos och chilla lite. Idag åker jag tillbaka till mamma och rider för imorgon tar jag med mig Ambra och Brava till Kungsbacka RK och tävlar två klasser på dom var.
Brava LC LB och Ambra LB LB+5

Hoppas ni får en bra helg. Det ska iallafall jag ha i det fina vädret! :)


Tur att man inte är helt ensam!!


Förlåt för dålig uppdatering..

Jag har inte kunnat blogga idag. Jag har sovit hela dagen och haft ont i halsen och i huvudet. Det var lite tråkigt att jag är sjuk på studiedagen men men. :(
Mamma sa att det ändå var jättekallt och blåsigt ute.
Nu ska jag sova igen Natti natti!!


Vad tycker ni??

Ligger i sängen och lyssnar på musik.
Idag skulle de vara träning för Amanda men hon var sjuk så hon skickade hit Rickard (Rådås) istället. Jag hoppade Ambra och Brava. Vi hoppade mest lydnad och båda var jättefina. Det är nog bra att prova lite nya tränar ibland även fast man tycker att den man har är jättebra.
Vad tycker ni??
Imorgon är det ingen skola för vi har studiedag så imorgon ägnar jag hela dagen i stallet (tror jag)


Godnatt

Godnatt! Snart ska jag sova men först måste jag bara spela lite draw something. Jag spelar mot 37 och 11 av dom har jag svarat så jag har 26 att spela mot nu. Ojdå!


Hemma...

Är nu hemma från skolan. Ska äta mormors köttbullar sen skynda mej ut och rida Lillan, Ambra och Brava. Ambra och Lillan ska få komma ut i skogen och Brava ska jag rida i paddocken eller ridhuset.


Slut på helgen :(

Tävlingen idag gick jätte bra. Hoppade La på Lillan och LB på Ambra. Tredje plats med Ambra och andra plats med Lillan. Jättefina och duktiga ponnyer var dom. :)
Efter en lång helg går jag och nu och lägger mig.
Puss och kram!!


:)

Har suttit och kollat in lite tävlingar vi ska åka på under året. Det blev 16 tävlinga var av dom är 10 meeting.


Tävlingsdags!!


Mot stallet..


Godmorgon!

Idag är det första omgången med eliten. Det är först en LA som är en förklass sen efter hur det gått i den så tas man ut till laget. Lagklassen går också i en LA. Jag tar bara med Lillan för Ambra ska hoppa en LB i morgon som också är i Billdal. Heejja Kungsbacka!!
Men innan vi åker ska jag rida Ambra och Brava.

Hörs sen!!!


?

Är det någon som kan göra en header till mig och sätta in den??

Det skulle vara jätte snällt:)


:)

Hallå alla!

God kväll äntligen är det fredag eller det har varit fredag ganska länge men jag är lite efter. Idag har jag ridit Lillan,Ambra och Brava. Lillan Hoppade jag bara nått sprong så det skulle kännas bra. Ambra red jag på galoppbanan och hon var pigg. Hon kändes som en Ferrari. Brava skrittade jag ut på lite bara.
Jag tog lite bilder idag också så det inte bara blir samma bilder hela tiden för det är ju inte så kul.
Jag fick en kommentar om att jag skulle ha en bloppis vill ni andra också det eller är det något annat ni vill jag ska göra? Det är bara att säga till så ska jag försöka fixa det.

Imorgon ska jag och Lillan hoppa eliten i Billdal. Det börjar kl. 15.00 så det är ju skönt så man får sova lite längre.

Ha en bra fredags kväll!


21.27

Hej hej!

Idag har jag ridit Lillan och Brava i det fina vädret. Lillan red jag i paddocken för jag hade dressyrträning och Brava red jag ut. Jag tränade Lillan klockan 17.30 och då var det fortfarande ljust fast det har det varit ett tag men det bästa var att det var hyfsat varmt. Äntligen så känns det som det inte är jätte långt kvar till sommarn och sommarlovet. Fast först är det vår och då är ju allt väldigt fint.


RSS 2.0