Gott nytt år!!

Snart är 2011 slut. Det har varit ett riktigt bra år. Mycket tävlingar med bra resultat. Men 2012 hoppas jag blir ännu bättre. Jag ska ha nya mål som jag ska nå.
Jag har precis lärt mej skriva 2011 men nu får jag lära mej skriva 2012.
Gott nytt år alla!!


Godnatt!

Om en 24 timmar och 35 minuter får inte jag äta godis för en i Juli. Klarar jag det får jag 2000 kr av pappa. Sovgott :)

:)


Hallå

Just nu så sitter jag i stallet hos Hanna och Vilma. Vi gick upp halv åtta för vi skulle vara här klockan nio. Vi gick och la oss klockan halv två så jag är väldigt trött.
Sen ska jag hem och rida Brava, Evert, Ambra och Lillan.
Igår när jag red gick det bra. Jag red ut på Ambra och Lillan jag red i ridhuset på Evert och han var jätte fin. På Brava red jag på galoppbanan hon var också jätte fin.

/Clara


<3

Idag har jag ridit Ambra med Linus som red Grynet, mamma som red Brava och Anna som red Evert. Vi red ut angsjödal men vi hade inte så tur med vädret för det regnade ganska mycket.
När vi hade ridit dom så red jag ut på Lillan och idag var hon ganska lugn.
Efter det så åkte vi till ridsport och jag köpte ett par strumpor. Jag var på ridsport igår med och då köpte jag ett par matchande tyglar till Lillan.
Förlåt att det inte kommer några bilder men det går inte att ladda upp på mobilen eller datorn.

/Clara


Godmorgon!

Just nu sitter jag i soffan. Jag har på datorn för mobilen kan bara ladda i datorn och laddaren är sönder.
Idag ska jag skritta ut på Lillan och rida ut på Brava.
Ambra och Evert ska jag hoppa för Amanda. Det ska bli väldigt roligt.


😃

Idag har jag ridit Lillan, Ambra, Brava och Gigge. Lillan var jättepigg men det kan man ju förstå för hon har ju vilat i 2veckor. Ambra skritta jag först ut och sen red jag på galoppbanan och hon var suverän. Brava red jag i ridhuset och hon gick som tåget. På Gigge skulle jag bara skritta lite för han är inte inriden. Först kom jag knappt upp men när jag väl var uppe så var han snäll. Men problemet kom när hag skulle hoppa av. Mamma höll mig i en longeringslina och när jag skulle hoppa av så sprang han iväg och snurra ett varv och sen bockade han och då ramla jag av och fastnade i linan. 😠Nu sitter jag och kollar på tävlingarna från Globen. Jag ser det på datorn för jag missa det på TV. Det är dåligt att dom inte visar ponny hoppningen för där är ju Ambras bror med och jag skulle vilja se han där för han är riktigt fin. Om jag skulle fått en till C-ponny skulle jag vilja ha han. Vilken ponny skulle du vilja ha om du fick välja en du inte har? 🐴


Hellu

Idag har jag ridit alla tre. Ambra red jag ut i skogen och hon var jättetuff. Evert som är en ny häst red jag också ut och han var mä pigg. Brava red jag i ridhuset och hon var sketaduktig. Imorgon ska jag äntligen få sätta igång Lillan efter 2veckor.


Ha det!!


!

Nu ska vi öppna alla julklappar hemma hos mamma
Hörs senare! :)
/Clara

Tack pappa

Fick en I Phone 4S av pappa och massor av kläder :)

God Jul! :)

/Clara

Good night everyone!

Go kväll allesammans. Dagen före julafton är det men var är julkänslan. Den kommer nog inte för en nästa år. Det ligger ju iallafall julklappar under granen. Det är et packet jag är extra nyfiken på, det är ett litet tungt paket och det ser ut som en rektangel. Hmm vad är det där i. Det får vi veta imorgon. Vad önska ni er mest?? Jag vet inte riktigt vad jag önska mej mest.
Nu ska jag sova så blir det fortare julafton.

:)

Väldigt länge sedan jag bloggade. Förlåt!!
Men iallafall idag ska jag sova hos Vilma. Kul kul! :)
Ha det bra
/Clara

Gott!

Idag har vi huggt julgrann och pyntat den och så har vi bakat knäck, kola och en annan sorts julgodis. Dom blev jätte goda.
<3
/Clara

Ni betyder allt!! <3

/Clara

:D

Idag har jag haft en slapp dag och det har varit jätte skönt. Imorse var jag och Carro hos Daisy och då tömmkörde jag henne. Det gick oväntat bra. Nu ska vi ha gäster och äta jätte god mat.
Ni får ha det bra.

Brava <3

 

 


<3

Igår var jag på liseberg. Det var jättekul och mysigt. Jag var där med Anna, Linus och Peter. Det är Linus som har Grynet.
Idag har jag ridit Ambra. Jag red ut och det gick jätte bra.
Nu är jag hos pappa och ser på TV och myser.
Grynet <33
/Clara

Brava <3

/Clara

:(

Träningen igår gick suveränt. Det blev 2 grupper så jag hoppade Ambra och Brava. Vi tränade med mycket bommar. Sen skulle vi gå ner med Pella i ridhuset och när jag lede runt henne där så gick en häst ut och då ville hon också det så hon drog i väg och sparkade mej på låret och på revbenen så jag har jätte ont nu. Men nu ska jag ut och rida Ambra iallafall försöka.
/Clara

Jippie!!

Idag fick jag sluta tidigare bara för att jag kom till skolan 7.15 så nu är jag hemma och väntar på att Linn ska bli färdig med maten.
Idag är det hoppträning och om det är 2 grupper så hoppar jag Ambra och Brava men om det är 1 grupp hoppar jag bara Ambra. Lillan har vintervila nu i 2 veckor.
Lillan i Styringe :)
Ambra i Styringe :D
/Clara

:)

Äntligen funkar internet!
Idag har jag ridit på Brava och Ambra och dom gick lte halv bra idag.
Imorgon ska jag vara i skolan 7.15 för vi ska ha luciatåg men jag kanske får sluta lite tidigare om jag har tur. Vi ska också ha med oss fika.
Men om jag ska orka upp så tidigt så får jag nog sova snart .
Denna bilden är mest för att reta Ackie.
Godnatt!

Jippie!!

Första klassen var en LB+5 och den vann jag med Lillan och kom 3a med Ambra. Dom var verkligen duktiga små ponnier. Den andra klassen var en LA och där gick det inte så bra så den behöver vi inte prata om.
Men nu ska vi äta så jaa Hejdå!
/Clara

10/12

Tävlingen idag gick bra. Jag kom 2a i LC och fick ett stopp i LC+5. Men imorgon tar jag nya tag fast med Lillan och Ambra.
Godnatt!!
/Clara

Så här ser det ut hemma efter en blåsig dag!


8/12

I skolan idag har det varit hur lungt som helst, jätte skönt. Idag kom jag in redan kl 18.30 från stallet men på den tiden har jag hunnit rida Ambra och Lillan. Idag gick det super duper bra med Ambra men dess värre lite sämre med Lillan.
Nu sitter jag och gör min matte läxa som är 3 sidor och det är riktgt tråkigt!!
Min finaste Lillan när vi kom 3a i MSVB i Ale jennylund
Min sötaste Lilla Ambra i Kungsbacka.
/Clara

Studiedag!

Idag har jag haft studiedag och det har varit jätte skönt. Först red jag och Moa ut på Ambra och Brava. Sen gick vi på promenad med hundarna och sen gick tiden bara jätte snabbt så då blev det helt plötsligt dags att åka till träningen som gick jätte bra. Vi tränade på bågar och oliga vägar.
Nu ska jag sova och imorgon ska vi simma med klassen som inte är så roligt.
Träning i glommen med Ackie och matilda! :)
/Clara

Hatar snö!!

Idag skulle det igentligen vara hoppträning för Amanda men det blev ingen för hon hade fått punktering på bilen.
Men vi tog och hoppade själva istället. Det gick bra men det gick inte lika bra som det brukar göra när jag tränar för Amanda. Vi tränade på olika linjer. Jag hoppade på Brava och Ambra. Lillan red jag i ridhuset för att det var sp halt ute eftersom att det kom snö inatt.
Jag vill inte ha snö för då är det bara kallt och man kan inte rida ut för det är jätte halt och om man har broddar så hjälper inte dom för hästarna styltor av snön.

Fast snön kan också vara väldigt fin!

/Clara

Vad vet ni!

Idag har jag ridit men det visste ni säkert redan eftersom jag rider varje dag. Men en sak ni kanske inte visste är att Pella är söt som socker.
Jag längtar till om några år då Naomi, Pella och fölis är inridna hoppas jag.
Nu ska jag och min söta tjocka katt sova sååå godnatt!!
Men en sak jag vill att ni ska svara på:
Hur gammal är jag?
Hur många hästar har jag som jag tävlar?
Hur gammal är Ambra?
Vilken skola går jag i?
Den som svarar rätt är bääst!!
/Clara

Hellu!!!!!!!!

Jag gick upp klockan 5 i morse och sen har jag varit på Billdals ridklubb till klockan 18.00. Jag har varit där hela helgen och varit Amandas hästskötare. Det är min tränare. Jag har sett jätte duktiga ryttare också, så det har varit skojsigt.
Sen när jag kom hem red jag Lillan och hon var suveränt duktig efter det löshoppade jag Ambra lite grann så hon skulle få springa av sig lite. Hon sprang runt och hoppade själv. Det är ju bra för då tycker hon det är kul. Vi löshoppade också Pella. Det är en häst vi byt bort mot min söta lilla Missan. Hon hoppade faktiskt bra.
Men nu ska jag gå och lägga mej och se på datorn och sen ska jag sova!
/Clara

Godmorgon allesammans!!!

Idol igår va grymt stämningen var på topp men det dåligt att Moa åkte ut för hon är bääst. Jag träffade Moas bror och då sa jag till honom att han skulle hälsa Moa att hon är bäst och det skulle han göra :)
Jag fick också Andres atograf på båda händerna :)
Nu ska jag till Billdal så ni får ha det bra!!
/Clara

Tagga idol!!!

Nu har jag gjort allt jag behöver göra en torsdags kväll. Men iallafall idag när jag red gick Ambra och Lillan jätte bra!
Imorgon kväll då ska jag åka in till göteborg och se på idol med Rebecka. Jag ska få se Moa live längtar såååå mycket men föst ska jag åka till billdal horse show.
Natti natti
/Clara

Hej hej


Det var länge sedan jag skrev men nu är jag tillbaka.
I tisdag hopptränade jag på Lillan och Ambra och det gick grymt. Igår red jag ut på Lillan och red Ambra i ridhuset och Ambra gick riktigt fint. Idag ska jag rida ut på Ambra om det inte blir ännu mera regn än vad det är. Lillan ska jag rida i ridhuset.
Min finaste Missan! <3
/Clara

RSS 2.0