Yeeeees!!

Nu har vio äntligen fått tillbaka våran el. Jag fick leta efter mina kläder i morse med ficklampa, jag fick mocka med ficklampa och jag fick rida när det var jätte mörkt. Vi har varit ström lösa i 1 dygn men nu äntligen är elen här!!
Nu ska jag äta hare bra!!


Blåser bort snart!!

Idag har jag hoppat KM på Lillan och Brava och jag kom 3a med Lillan. Sen efter det red jag Ambra ridhuset och hon gick jätte bra. Hon har aldrig gått så bra så det är bra att det går framåt.
Nu sitter jag och lyssnar på musik. Det är ju typ storm ute. Förut när jag var ute blåste stalldörren av!




Imorgon är det skola och jag längtar inte.

/Clara

Gokväll

Sitter och kollar på Idol och Moa är bäst!!!
Idag red jag på Lillan och  Ambra. Ambra red jag ut och det gick bra förutom att hon är en rallybil att rida. Lillan red jag lite i ridhuset och det gick bra fast hon drog upp huvudet ganska mycket för jag red barbacka.
Sen så borstade jag på Naomi och skrittade henne ett varv i ridhuset och hon var snäll.
/Clara

:)

Träningen idag gick super bra!! :) Det är alltid roligt när det går sådär riktigt bra.
Innan jag åkte så red jag Brava i ridhuset och det gick riktigt fin fint!
/Clara

Träning nu..

/Clara

Hej hallå i lingonskogen

Idag har jag ridit Lillis och Ambra. Lillan red jag på galoppbanan och hon var JÄTTEPIGG. Ambra hoppade jag och det gick jätte bra. Vi tränade mycket lydnad och hoppade mycket studs och red över mycket långa och korta bommar.
På söndag ska jag hoppa KM på Lillan och Brava. Det går i LB och imorgon ska jag träna för Lennart med Lilla Lillan.
Det var allt för mig. Ha det bra och sov gott!!
/Clara

Natti :)

Idag har jag ridit Lillan och Ambra. Det gick lite sisådär med Ambra. Lillan var duktig men jag red barbacka. Jag har också sålt julkort idag. Vi samlar in pengar till en klassresa men jag vet inte vart vi ska åka.
Men nu ska jag sova Godnatt!!
/Clara

hejhej


Idag har jag hoppat clear round med Brava. Jag hoppade 80cm och 100cm. Det gick jättebra och vi var nolla i båda rundorna. Jag har också varit och sett på breaking dawn. Den var väldigt bra och får en stor guldstjänra på allt förutom slutet. Men nu säger jag inget mer om filmen för inte vet jag men ni kanske ska se den. Eller ska ni det??
Men snart ska jag sova för det är ju skola imorgon. Det känns inte så helgen har gått riktigt snabbt.
Jag fick också en komentar på hur gammal jag är och svaret på det är att jag är 12år.
/Clara

Godmorgon!!

Hoppas ni sovit gott!
/Clara

Sommar 2010

Idag har jag riktig blogg lust. Bra va?
Här kommer lite bilder från sommaren 2010

 

 

 

 

 

/Clara


Lite failade bilder!!

/Clara

ää va?

Nu ska jag se på idol. Men jag lämnar så klart inte datorn. Mina bästa vän. Nej inte riktigt men den är en väldigt när vän till mej.
/Clara

Äntligen fredag!!!

Idag har jag först varit i skolan och sen kom jag hem och red Brava och Ambra. Sen skyndade jag mej och åkte hem till pappa och nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem för vi ska ät ata pizza. Sen ikväll ska jag bara ta det lungt. Imorgon ska jag hem till mamma och rida och sen på söndag ska jag hoppa clear round i Billdal och på kvällen ska jag se på breaking dawn! Kul kul!! :)
Brava!!
/Clara

Denna vecka är snart slut!!

Det är väldigt skönt snart är denna vecka slut. Imon är det fredag sen är det helg. I helgen ska jag vara hos pappa, hoppa clear round och see på breaking dawn på söndag. Längtar. Hoppas den är lika bra som dom andra nu när dom äntligen har ändrat till 11 års gräns. Nu ska jag se på TV och sen ska jag sova. Fast en grej. Idag var jag ju på grönt kort kurs och jag gjorde sista provet idag och det gick ganska bra. Imon har jag NO prov i skolan och då ska det inte gå ganska bra utan då ska det gå jättebra.

/Clara

tjola hopp

Idag ska jag på grönt kort kurs så det blir ingen ridning. Efter det ska jag till pappa och så ska jag sova där. Men nu måste jag ut och ta in hästarna innan vi åker. Hare bra!
/Clara

:D

Det är is kallt och idag så började den riktiga vintern och jag hatar vintern. Blä blä på den. Men ialla fall idag red jag ut på Lillan och sen red jag i padocken. När jag red ut skrittade jag bara och hon var jätte pigg men i padocken var hon jätte duktig. Ambra var jätte pigg idag och det gick inte så bra med henne för hon var jätte stark. Men hon e sööt endå. Lillan med. Världens finaste e dom. När jag hade ridit så såg jag på bonde söke fru och nu ska jag sova.
Men nu vill jag att ni ska svara på en sak vad är erat favorit pogram?
Min hjälm är lite stor!
/Clara

Här e jag!

Idag hopptränade jag på Brava och Missan. Med Missan gick det sådär hon var lite surig. Med Brava gick det toppen. Hon är så lätt att rida när hon lysnar på mej.
Innan träningen red jag ut på min lillan söta Lillan. Hon var duktig eller vad ska jag säga, hon gick dit hon skulle.
Nu måste jag gå och lägga mej för jag har typ somnat på de första lektionerna för jag varit så trött!

Godnatt!

Tänk när det var sommar och man kunde rida i T-shirt
/Clara

Hej

Idag blir det ingen ridning för mej. Jag ska bara göra ordning i stallet och sen ska jag på gröntkort kurs. Igår städade jag mitt rum och det blev ganska rent. Jag möblerade om också. Men nu måste jag gå Hejdå!!
Tänk vad man kan hitta i sina gömmor!

ö

Nu ska jag och Saga sova för vi är jätte trötta. Jag vet att det är lite tidigt men det funkar det också, eller hur?
/Clara

!

Denna dag blev inte som planerat. Vi åkte och tävlade med Ambra i Alingsås, det gick jätte bra. I LB kom vi 6a vi var nolla. I LA det var en ackumulator vi var nolla och kom 5a. Min duktida lilla Ambra. Nu måste jag gå ut och rida Lillan innan det blir mörkt. Hörs sen!
/Clara

Då var denna dagen också slut!

Idag har jag varit på gröntkortkurs igen. Men innan det han jag rida Lillan en snabbis. Hon var pigg men lydig. Mamma tömkörde Ambra och det gick bra sa hon.
Igår var jag ju på träning med Brava och det gick suveränt. Hon var jätte duktig och väldigt posetiv.
Nu måste jag göra min SO läxa och engelska läxa som jag har till imon tyvärr.
Xandim när han var hingst! :) Saknar
honom!
/Clara

Lite bilder!!!

NaomiFasseFasseMissan
Lillan
My
Solle
Fasse
Fölis
Ambra

Uppe med tuppen!

Sitter här och myser med Nino. Han är såå go.
Men i allafall idag ska jag till skolan sen ska jag skynda mej hem och rida Lillan. Sen ska vi åka och träna med Brava.
Men jag har inget att blogga om för det har inte hänt så mycket.
/Clara

Godnatt!

Det var så att gröntkortkursen var från kl 18.00-21.00. Men det var faktiskt inte så jätte tråkigt. Men det kändes som en jätte lång lektion.
Imorgon ska jag träna för Lennart med Brava. Lillan har tävlat och hoppat ganska mycket nu så jag ska hoppa henne nästa gång i stället. Men jag ska i allafall rida henne imorgon.
Men nu ska jag gå och sova i min sköna säng och drömma mej bort någonstans. Natti natti!!

Trööök skolan

Idag var det ju första dagen i skolan efter höstlovet. Det känns jobbigt nu blir det läxor och långa skoldagar så det blir nästan mörkt  innan man kommer hem :(
Men en grej som hände i skolan idag var att brandlarmet gick. Det hade brunnit lite i slöjdsalen. Så det var en brandbil där och jätte många brandmän.
Men iallafall så idag har jag ridit ut på Brava och Ambra och det gick sådär med Brava hon gick inte fram i början. Ambra var lugn men väldigt viftig med huvudet.
Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon.
Först ska jag till skolan sen ska jag rida nån och sen ska jag till Billdals ridklubb och gå på gröntkortkurs kl 18.00-19.00
Hoppas jag orkar lyssna så länge!
Inte så bra bild men jag har tagit den på min tavla som föreställer mig och Ambra på Troya horse arena.


R.I.P

Hickstead
/Clara

Internet fungerar inte och det går inte och skriva mer en en rubrik på mobilen så ni får lite bilder istället


Hahahah

Mamma har precis varit på börjes och köpt spån sen när hon kommer in så skulle hon ta fram sin mobil tror ni den var där?? Nej men då skulle hon gå ut och leta efter den och jag skulle ringa till den samtidigt. Jag ringde och ringde och mamma letade och letade. Efter en stund så ringde det till oss och då sa dom.
Hej jag är Anna från börjes jag har en telefon här som ni har ringt och ringt.
Jag bara är det där den är mamma är ute och letar efter den.
Dom bara ni får gärna hämta den nu om ni vill.

trött?

Då e man hemma efter en tävlingsdag i Borås. Nu sitter jag inne och vilar mej men snart ska jag ut och mocka och fixa i ordning. För ni vet väl ordning och reda pengar på fredag?
Men resultaten från idag är att det gick bra med Lillan. Vi fick 1 ner i omhoppningen men inne på framridningen gick det 1000 gånger sämre dom första sprången kom jag jätte fel. :( Men jag är nöjd!!
Med Ambra gick det ganska bra fick 1 ner i grunden men jag är nöjd med henne också hon e ju inte så rutinerad.

Mina kläder!!


Jag är taggad!!!

Sitter på pappas jobb och väntar på att hans möte ska bli klart så jag kan komma hem och rida mina söötisar. Jag har varit på bio precis och vi såg nån film om pingviner. Det var jag, Mira och Emmy och idag fyller Mira 6år.
Imorgon är det ju tävling i Borås och jag är väldigt taggad. Hoppas mina små ponnisar också e det. Jag sak gå upp jätte tidigt för vi ska åka kl 6. Tror ni jag kommer vara trött? Det tror jag.
När jag kommer hem ska ni få se kläderna jag köpte igår om ni vill?

/Clara

Halli hallå!!

Nu e jag hemma från shoppingen. Jag köpte en mössa och tröjor. Bilder kommer imon.
Innan jag åkte red jag Lillan och Missan det gick jätte bra och Missan var jätte lugn. Nu måste jag gå.
Hej då!!
/Clara

Hellu

hallå hallå
Ibland är det lite svårt, man gillar folk men ändå inte.
Men iallafall idag hoppade jag Ambra och Missan.Dom var jätte lungna och duktiga. Innan det red jag ut och på galoppbanan med Lillan och det gick bra som vanligt.
Imorgon ska jag och shoppa med Rebecka och Emmy. Kul kul. Men innan det ska jag rida Lillan och Brava. Vet inte hur jag ska hinna men det behöver jag inte tänka på nu för nu ska jag duscha och sen sova.
/Clara

RSS 2.0